Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Szałas pod Grapą (całoroczny domek apartament )

Adres obiektu Witów 225, 34-512 Witów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Olsztynianie:)
Dodano: 2016-08-07
Pobyt od: 2016-07-30 do 2016-08-03 IP: xxx.62.181.221
 

Polecam z czystym sumieniem,jesteśmy mega zadowoleni i na pewno jescze zawitamy!!!


 
Zadowoleni
Dodano: 2010-01-21
 

Witam Właśnie wróciliśmy z SZałasu pod Grapą. Napisze krótko... szałas rewelacyjny, czysto, spokojnie właściciele SUPER...Nasz urlop zaliczam do bardzo bardzo udanych i między innymi dzięki warunkom jakie zaoferowali nam właściciele szałasu.Na pewno wrócimy tam za rok.POLECAM W 100% Do wyciągu Witów-ski to zaledwie 100 m. Pozdrawiamy serdecznie Goście z Torunia.


 
Radek,Helena+dzieciaki
Dodano: 2009-01-24
 

Byłem,widziałem,przeżyłem .ZAJ....bisty domek,właściciele rewelka!!!!! POLECAM!!!! WRÓCE NA WAKACJE!!!!!!


 
Motocykliści Wrocek
Dodano: 2008-12-25
 

Byliśmy na wakacjach, kwatera super,czysto miło i cicho. W pobliżu wyciągi i super mega restauracja !Gospodarze uprzejmi i pomocni..Przez posesję kilka kroków do strumienia dla ochłody latem!!Przyjedziemy tam Zimą , polecamy!!


 
Laura Malvander
Dodano: 2008-08-11
 

Bardzo przytulny i czysty domek,gospodarze o jakich tylko kazdy turysta moglby marzyc,mili,usmiechnieci,uczynni,jednym slowem kazdemu z czystym sumieniem moge polecic spedzenie tam wspanialego wypoczynku.My jesli w Tatry to tylko tam!Do Szalasu pod Grapa!!!Pozdrawiam Was przemili gospodarze!!!Laura M.Aaa i do zobaczenia w grudniu!!!!


 
Ilona Grzegorz Beata Mariusz
Dodano: 2007-07-28
 

super miejsce nie tylko na zimowe wypady ale również i letnie.Gospodarze naprawde są super!!! My też tam wrócimy!Pozdrowionka dla wszystkich :):):):)


 
Ania Jarek Karolina
Dodano: 2007-03-06
 

super super i jeszcze raz super, gospodarze mili, uczynni,pomogą we wszystkim ,wyciąg blisko pozdrowienia dla Danusi,Dawida i małego Grzesia,warto ich odwiedzić :) wrócimy na pewno,polecamy.


 
Gosia Tomek
Dodano: 2007-02-20
 

Polecamy,nowy fajny domek.Ciepło,czysto.Do wyciągów nie daleko.Jeszcze tam wrócimy:)Super miejsce na zimowe wypady.


 
bibesz
Dodano: 2007-02-07
 

Super obiekt. Bylismy jednymi z pierwszych gosci. Właściciele pomogą we wszystkim. POLECAMY !!!


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie